bine ai venit

Travelatoria

Buna! Eu sunt Monica, spiritul creativ din spatele acestui proiect. Din pasiune pentru calatorit, fotografie si impartasirea experientelor, la inceptului lui 2022 a luat nastere Travelatoria.

T

Cine este Monica?

Hmm... m-as descrie in primul rand ca fiind o persoana pozitiva, plina de viata, foarte ambitioasa si dornica mereu de noi provocari.

C

Am un full time job, fiind Java Developer, insa imi place sa ma ghidez dupa citatul: “Use the weekends to build the life you want, not to escape the life you have”. Intotdeauna mi-a placut sa am diferite proiecte in care sa imi investesc energia in timpul meu liber, sa invat constant lucruri noi si sa nu raman intr-o zona de confort.

Imi place sa calatoresc, sa descopar locuri noi, si mai ales sa ma documentez inainte de a merge intr-o destinatie. Sunt foarte organizata si imi place sa am totul pus la punct inainte sa plec intr-o noua aventura, iar nevoia de control ma face sa nu las asta pe seama altcuiva :). Si da, sunt genul acela de persoana cu foarte multe notite, cu cate un word de cateva pagini creat inainte de fiecare calatorie, cu statul cu orele pe bloguri de calatorii, bilete de avion si Booking – uneori just for fun.

De ce Travelatoria?

Life is a journey, travel it well 🙂

D

La inceputul lui 2022 am decis ca vreau sa acord mai multa atentie acestei pasiuni si cum altfel as fi putut face asta decat printr-un blog de calatorie?! Ideea m-a incatat cu atat mai mult cu cat imi doream de mult timp sa invat Web Development, asa ca m-am apucat de treaba.

Am lucrat la acest blog timp de cateva luni, serile dupa munca, weekendurile, majoritatea timpului meu liber. Am invatat totul de la zero, mi-am pus aici toata energia, bucuria si increderea. Travelatoria inseamna proiectul meu de suflet, inseamna mult timp si efort investite, inseamna locul in care imi scriu cele mai frumoase amintiri si unde ma simt in vacanta zilnic.

Stiai ca ...

Daca rezervi ceva prin linkurile de pe blogul meu, tu nu platesti nimic in plus, iar eu primesc un mic comision? Daca iti place ceea ce fac si vrei sa-mi sustii munca, rezerva-ti vacantele accesand linkurile de mai jos :

Life is a journey, travel it well !